WPP Performance

Despre Noi

CIne suntem?

Suntem specializați în furnizarea de servicii de tuning pentru mașini.

WPP Performance oferă o calitate ridicată pentru serviciile de tuning pentru mașini de marcă BMW, VW, Audi, Skoda, dar oferim și servicii pentru alte mărci și modele de mașini. Printre serviciile oferite se numără chip tuning-ul, tuning-ul la nivel de hardware, precum și alte servicii de îmbunătățire a performanței mașinii.

Suntem cunoscuți pentru utilizarea unor tehnologii avansate și a echipamentelor de ultimă generație pentru a asigura o calitate superioară serviciilor noastre.

Avem o reputație solidă în industria de tuning pentru mașini și suntem apreciați de clienții noștri pentru serviciile de înaltă calitate.

Satisfacția clienților prin calitatea pe care o oferim este de 100%.

wpp performance - chip tuning - soft tuning - stage 1

Echipa celor mai buni

Trofeele castigate si timpii scosi de masini care continua sa faca istorie, ne intaresc convingerea ca ceea ce facem chiar conteaza.

Prin colaborare directa sau indirecta prin sfaturi, avem masini care inca sunt in topul listelor la actualele competitii sportive automobilistice nationale.

wpp performance - chip tuning engine-remap
wpp performance - chip tuning dyno2
diagnoza wpp performance - chip tuning

Calitate

De ce noi!

Stim ce insemana calitatea unui servciu bine facut si anii de experienta in domeniul Chip Tuning nu pot aduce decat satisfactii in randul clientilor.

La noi nu exista compromisuri, intrucat acestea aduc ulterior pagube ireparabile.

2,000+

Clienti multumiti

10+

Ani de experienta

2,000+

Proiecte finalizate

Anii de Experienta

Avem peste 15 de ani de experiență în domeniul chip tuning / soft tuning și mai mult de 10 ani de când facem istorie în competițiile sportive automobilistice naționale de Drag Racing, Drift și nu numai.

wpp main

"Power is nothing without control" - Ayrton Senna.