Diagnoza profesionala

Diagnoza

Importanta unei diagnoze

Atunci când vorbim despre diagnoza auto, avem în vedere procedura prin care un autoturism este testat prin intermediul unor tehnologii computerizate. Este o procedură simplă, care poate indica într-un timp foarte scurt dacă toți parametrii unui autoturism funcționează corespunzător. În același timp, prin intermediul unei diagnoze auto, sunt indicate și eventualele probleme pe care autoturismul le poate avea.

Efectuarea diagnozei într-un service autorizat este foarte utilă pentru a identifica eventualele erori care nu sunt afișate în computerul de bord al mașinii. Dacă anumite probleme, erori sau defecte îți sunt cunoscute și diagnoza vine doar să le confirme, pentru alte probleme s-ar putea să nu existe indicii. Iar diagnoza vine să rezolve exact astfel de defecte care nu sunt cunoscute șoferilor.

0768 417 627

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să solicitați o programare.

Aparatura profesionala

Interfața de ultimă generație permite atât identificarea erorilor actuale, cât și citirea parametrilor în timp real.

Importanta rezultatelor

Identificarea unor erori remediate, care lasă autoturismul să funcționeze în parametri optimi, este diferită de erorile afișate permanent, care semnifică nefuncționarea corespunzătoare a acestuia și, implicit, cer remedierea lor înainte ca procedura de chip tuning să înceapă.

Interpretarea codurilor

Erorile vechi, care nu au fost șterse în urma remedierii unei defectiuni din diferite motive, nu opresc desfășurarea operațiunii de software.
Erorile permanente (care nu pot fi șterse) indică o defectiune care, în 90% din cazuri, oprește procesul de software până la remedierea acestora.

WPP Performance

Oferim un grad ridicat al calitatii serviciilor

Acest fapt este atestat de recenziile lăsate de clienții noștri.