Tehnologie de ultima generatie
V-Tech VT-4 dynamometru modular

Dyno 4×4

Importanta masuratorilor pe standul dyno

Mașina se așează pe rolele standului pentru a fi testată, funcționând exact în aceleași condiții ca pe stradă sau circuit.

Masurările pe standul dyno sunt foarte importante în tuning-ul mașinilor deoarece ne permit să evaluăm și să optimizăm performanța motorului și a transmisiei. Standul dyno este o platformă specială care poate măsura puterea, cuplul și alte caracteristici ale motorului într-un mediu controlat și sigur. Acesta poate fi utilizat pentru a testa și a evalua diverse componente ale mașinii, cum ar fi admisia, evacuarea și turbocompresorul.

Prin măsurători precise pe standul dyno, putem determina puterea reală și cuplul motorului, precum și viteza maximă și eficiența de combustibil. Aceste date pot fi utilizate pentru a identifica problemele de performanță ale mașinii și pentru a optimiza setările motorului și ale transmisiei. De asemenea, măsurările pe standul dyno pot fi folosite pentru a ajusta sistemele de injectie de combustibil și aprinderii, precum și pentru a seta presiunea turbocompresorului și alți parametri importanți.

Măsurările pe standul dyno sunt importante nu numai pentru tuning-ul de performanță, ci și pentru mentenanța și repararea mașinii. Prin utilizarea unui stand dyno, putem evalua funcționarea motorului și a transmisiei după reparații sau schimbări de componente și putem ajusta setările motorului pentru a asigura o performanță optimă și o funcționare sigură.

În concluzie, măsurările pe standul dyno sunt esențiale pentru a obține o performanță optimă a motorului și a transmisiei, pentru a identifica problemele și pentru a ajusta setările mașinii. Aceste măsurători pot fi efectuate doar de către persoane calificate și cu experiență, utilizând echipamente și instrumente speciale pentru a asigura precizie și siguranță.

0768 417 627

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să solicitați o programare.

Precizie

Precizia unui stand dyno este foarte importantă pentru evaluarea și optimizarea performanței motorului și a transmisiei unei mașini. Dacă măsurătorile nu sunt precise, atunci ajustările și optimizările care sunt făcute pot fi inexacte și pot duce la o performanță slabă sau la probleme de funcționare.

performanta

O precizie bună a standului dyno este esențială nu numai pentru tuning-ul de performanță, ci și pentru mentenanța și repararea mașinii. Prin evaluarea și ajustarea cu precizie a performanței motorului și a transmisiei, se poate asigura o funcționare optimă și sigură a mașinii.

Calitate

Un stand dyno precis și bine calibrat poate furniza date exacte despre performanța motorului, ceea ce poate fi utilizat pentru a regla și ajusta parametrii cheie ai sistemului de management al motorului într-un mod eficient și sigur. Astfel, un chip tuning efectuat pe un stand dyno precis și cu experți calificați ar putea duce la o îmbunătățire semnificativă a performanței și eficienței motorului, împreună cu o experiență de conducere mai plăcută și mai sigură.

WPP PERFORMANCE

OFERIM UN GRAD RIDICAT AL CALITATII SERVICIILOR

Acest fapt este atestat de recenziile lăsate de clienții noștri.